Zenekari legénybúcsú szervezése akcióban

A zenekarunk 6 fiú tagból áll, akikkel 7 éve ismerjük egymást különböző más együttesekből és koncertekről. 3 éve alapítottuk a bandát, a közös munka pedig jó barátsággá alakult át köztünk. Csapatunk egyik tagja idén házasságra adta a fejét, így augusztusban lagziba voltunk hivatalosak. Persze a legénybúcsú sem maradhatott el, amit meglepetésnek szerveztünk, egy szombati napra. Az indok, amivel elcsaltuk az volt, hogy elhívtuk pakolni a srácot a próbaterembe, mert a dobosunknak kellet a cucca egy felvételhez. Persze helyette egy hangulatos kocsmába foglaltunk asztalt, hogy összedobjunk egy felejthetetlen bulit, vicces feladatokkal.

A parti szervezésébe a vőlegény menyasszonyát is bevontuk, hogy segítsen egy kicsit nekünk, megfelelő időpontban, pólóméretben például. Mondtuk neki, hogy közös felsőt tervezünk, és feltettünk egy-két kérdést róla, amiről természetesen az urát is kifaggatjuk majd egy ivós játék keretein belül. Szívesen segített, és egy hasznos linket is kaptunk tőle, hogy hol érdemes körülnézni, ha jópofa dolgokat szeretnénk beszerezni, jó áron. Ezt az akcióleső linket küldte el: https://akcioleso.hu/kik-akcios-ujsag, ami nagyon jól jött, ugyanis online gyorsan át tudtuk nézni. A linket átdobtam a csoportba is, hogy mindenki nézzen bele a digitális szórólapba, ki mit gondol róla és merítsen ötletet belőle. Konkrét dolgokat nem szedtünk össze, de azt megleltük a kik magazinban, illetve az oldalon a boltokról írt leírásban, hogy jó áron lehet beszerezni minden féle olcsó dolgot a textilektől a lakásdekoron át a gyerekjátékokig. Az akciólesőről jött az ötlet, hogy vásároljunk egy közös egyszínű pólót, nyomtassunk rá majd legénybúcsús feliratot és ezek mellé pedig szerezzünk be apróságot még innen. Kaptunk konfettit, lufikat, színes pohárjelőlöket, szalvétát, amik jól passzoltak a többi partikellék mellett.

Az akcióleső oldalán szétnéztünk a többi újságban is, ugyanis több üzlet aktuális szorólapja elérhető, minden online lapozható formában, ez nagyban megkönnyítette a csapatunknak a nézelődést. A régebbi újságok is fent vannak, ha valamit visszamenőleg is megnéznél, valószínűleg még a többségük kapható lesz a boltban. Gyorsan tudtunk egymásnak küldeni linkeket és screenshotokat, hogy ki mit talált amire beruházhatunk. A termékek akciósan kategóriákra is vannak szedve, illetve a boltokról leírást is találhatsz, hogy milyen kategóriájú termékeket árulnak, érdemes-e jobban körülnézni. Ha bulira készülsz vagy szervezel valami rendezvényt és a kiegészítőket olcsóbban akarod megúszni, akkor neked is érdemes ezt a linket a böngésződbe másolni: https://akcioleso.hu/kik-akcios-ujsag.