Vajon az aluminium edények jobban szólnak egy dobnál?

Érdekes felvetés ez egy zenésztől, hogy vajon az aluminium edények szólnak-e jobban, vagy a konkrét dobok, amik jobban konganak. Nem gondolnám, hogy erre létezik komoly válasz, egyáltalán maga a kérdés is teljesen komolytalan. De azért mégis, bizonyos berkekben az egyik biztosan jobban cseng a másiknák. A zenészek körében egy hangszer valószínűleg többet ér és mond, mint az aluminium edények. Fordított esetben pedig érthető módon a másik verzió az igaz. Ahogyan azt is érdemes megnézni, hogy honnan szerzi be az ember a legjobb hangszereket, úgy az sem mindegy, hogy honnan vásároljuk az edényeket és konyhai eszközöket. Főleg, ha profik vagyunk.

A hunniakristaly.hu pontosan abban nyújt segítséget, hogy az igazi profik is fel tudjanak tankolni a szükséges felszerelésből. És itt most nem csak az aluminium edényekre gondolok, hanem minden másra is, ami konyha. Kicsi konyha, nagy konyha, ipari, szállodai, menzai, vagy bármilyen. Ezen az oldalon megoldásra lelhet mindenki, aki berendezéseket, gépeket és eszközöket keres arra a célra, hogy felszerelje a cukrászdát, fagyizót, éttermet, vagy kávézót.

Az aluminium edények kategóriájában számos opció érhető el, ha esetleg valaki kifejezetten ilyet keresne. A magam részéről őszintén szólva nem ismerem ennek a speciális vevői körét, de a hunniakristaly.hu-n részletesen írnak róla, szóval senki sem marad információ nélkül. Na meg persze roszdamentes edények nélkül sem, hiszen abból is óriási a választék az egészen kisméretű, alig néhány literes fazekaktól és forralóktól egészen a száz liter feletti méretekig. Abban meg aztán már egy jó nagy adag kaja tud elrotyogni!

Aki pedig azon aggódna, hogy mindez szép és jó, de fedő nélkül nincs értelme edényt venni – hát itt természetesen a fedő választék is passzol az edényekhez. Minden méretsorhoz lehet fedőt kérni, de még tartó lehetőségek is vannak hozzá, csak körül kell nézni a honlapon.

A kérdés gondolom már csak annyi bennetek is, hogy mennyibe kerül mindez. Mivel ezek valóban profi minőségű termékek, azt gondolhatnánk, hogy sokkal drágábbak, mint az egyszerű “otthoni” konyhai edények. Azonban ez nem igaz! Persze vannak óriási alumínium fazekak százezres nagyságrendben, de nem csak ilyen kaliberű termékeket lehet itt vásárolni. Természetesen egy profi konyha felszerelése is első osztályú, ott ezek a tételek nem olyan magasak, mint egy hétköznapi háztartásban. A speciális edények kategóriájában, ahová az aluminium edények is tartoznak azért nagy a szórás az árakban, hiszen itt vannak csappal ellátott száz liter feletti űrtartalommal bíró termékek, bambuszból készült speciális párolók és rengeteg más dolog is. De ha esetleg valamilyen hagyományosabb rendeltetésű terméket keresünk, akkor azt a rozsdamentesek között a pár ezres kategóriától kezdődően megtalálhatjuk.

Pedig a hunniakristaly.hu-n részletesen el is mondják, hogy mivel kell többet tudnia egy ilyen profi felszerelésnek, mint egy átlagos háztartásbeli konyhai eszköznek. Egy ipari felhasználás során sokkal komolyabban, rendszeresebben van terhelve az edény. Az egyik kritikus pont az edények füle. A háztartási célú termékek itt szokták legtöbbször megadni magukat. Aztán ott van a leesés, koppanás puffanás, ütés és minden, amit csak egy edény kaphat. Ezek a professzionális aluminium edények és más berendezések is azt tudhatják magukénak, hogy ezekkel a sérülésekkel és külső behatásokkal szemben sokkal ellenállóbbak és jóval tovább bírják probléma nélkül. Ezt nagyon jól bizonyítja például az is, hogy bizonyos eszközökre tíz év cseregaranciát hirdetnek. Mit jelent ez, ha nem azt, hogy valóban megbízhatók ezek a termékeket?!

A hunniakristaly.hu éppen ezért számomra nagyon meggyőző, pedig én magam nem is tevékenykedek ilyen speciális területeken. Nem csak az aluminium edények, de bármi más termék tekintetében is azt gondolom, hogy ez a cég egy megbízható választás. Ha nem a zenében lennék jártas, hanem a főzésben, biztos, hogy innen szerezném be a szükséges felszerelést. Aztán ki tudja, lehet, hogy még így is rendelek innen pár dolgot a saját háztartásomba, elvégre a tíz év az tíz év.

aluminium edények