Túl jól hangzó ajánlatok helyett bízd profikra a csatorna szerelést!

Már lassan 5 éve gitározom egy zenekarban. Ricsi, a dobos, az egyik legjobb egyetemi barátom, Karesz, a billentyűs pedig a bátyámmal egy munkahelyen dolgozik. Lali, az énekes, a húgom vőlegénye. Hihetetlen, hogy milyen kicsi a világ, de mi barátilag is közel állunk egymáshoz. A mély beszélgetéseknek köszönhetően, amelyeket egy-egy sör mellet bonyolítunk le két mikrofonpróba között, sok minden a felszínre kerül, ezért a dalainknak is mindig van valamilyen üzenete, ami elgondolkodtatja a hallgatókat.

Még jó, hogy mindent meg tudunk beszélni egymással, mert Karesz egyszer nagyon rossz döntést hozott. Éppen építkezett, és úgy döntött, hogy pont a szennyvíz csatorna szerelésen fog spórolni. Az úgyis a földben van, így nem látszik, ha rosszul van megcsinálva. Rábízta hát a munkát egy olcsó cégre… akik fél év múlva el is tűntek, amikor már nagy volt a baj, mivel a szennyvízcsatorna meghibásodott. Karesz pedig kétségbeesetten hívott fel, hogy most mitévő legyen.

Szerencsére a hangszerboltban az eladó említette korábban, hogy volt nála valami kisebb fürdőszobai javítás, amit a topvizgazfutesszerelo.hu végzett. Kíváncsi lettem, hogy szennyvíz csatorna szerelést is vállalnak-e, ezért rámentem a honlapjukra. Örömmel láttam hogy igen, vállalnak, méghozzá profi módon. Karesznél addigra már jelentős mértékben szivárgott a csatorna, ezért nem igazán várhattunk tovább. Gyorsan fel is hívtuk őket a megadott telefonszámon. Már a telefonbeszélgetés alatt is kiderült, hogy sejtik, mi lehet a gond, mivel több kérdést is feltettek a hibával és a szennyvízelvezető tervezésével kapcsolatban.

A topvizgazfutesszerelo.hu szakemberei nem sokkal később megérkeztek, és neki is láttak a szennyvíz csatorna szerelés kivitelezésének Karesz udvarán. Igyekeztek azt minél kevésbé feltúrni, ezért profi mérőeszközökkel keresték a folyó szennyvíz forrását. Természetesen hamar meg is találták, így mindenki örült, és Karesz immáron sokkal nyugodtabban készülhetett a következő koncertünkre.

A szerelők közben elintézték a szükséges papírmunkát és megmondták neki, hogy a későbbiekben is nyugodtan fordulhat hozzájuk bármilyen problémával, ha például a szennyvízcsatorna tisztítására van szükség. Most már biztos benne, hogy ha legközelebb építkezésbe fog, csakis a topvizgazfutesszerelo.hu szakemberei nyúlhatnak bármihez is, ami vízzel, gázzal vagy fűtéssel kapcsolatos.

A hibáinkból tanulnunk kell, nem szabad hagyni, hogy a kétségbeesés meggátolja, hogy újból nekifussunk és ezúttal jól csináljuk – üzeni a dal, amihez éppen keresem a leghangulatosabb gitár szólót. A bandával ismét egy húron pendülünk, a szennyvízcsatorna szerelést végző srácok pedig most épp Ricsinél kötik be az új gázkazánt. Valóban kicsi a világ!