Szerencsére nem áll meg az élet attól, ha eldugul a lefolyó

Éppen végeztem a hangszereim tisztogatásával, amikor úgy gondoltam, neki kéne állni valamit főzni. Nincs is jobb, amikor egy lélekfeltöltő zongorajáték után a testem is feltöltődik egy finom étel által.
Neki is fogtam, előkészítettem mindent, de egy nem várt meglepetés fogadott: nem ment le a víz a konyhai mosogatóban. Egy cseppet sem örültem neki, ugyanis akármit csináltam, sehogy nem ment lejjebb. Egy árva centit sem csökkent a vízszint. Nincs mit tenni, hívnom kell valakit, úgyhogy rákerestem a “duguláselhárítás budaörs” kifejezésre, hogy lássam, milyen lehetőségek vannak.

A találatok között az első helyen szerepelt a vizgazfutesszerelo24.hu. Akkor esett le, hogy én már korábban hívtam őket egyszer, csak akkor az elromlott kazánom miatt. Hogy nem jutott ez eszembe!
A korábbi munkájukkal nagyon meg voltam elégedve. Hideg, téli idő volt, amikor a kazán bemondta az unalmast. Megijedtem, mert sehogy nem sikerült szakembert találnom, aki megcsinálja rövid idő alatt, és hát a mínuszokban gyorsan hűlt a lakás. A vizgazfutesszerelo24.hu munkatársai gyorsan kiérkeztek a helyszínre, és alig egy óra alatt elhárították a problémát, ami azóta sem jött elő újra.

Most újra tárcsáztam a számot. Már némileg kezdtem megnyugodni, ugyanis az előző jó tapasztalatok után bíztam bennük.
A telefon túlsó végén kedves hang fogadott, egyeztettünk a problémával kapcsolatban. Hiába nem értek hozzá, könnyen megértettük egymást, és biztosított róla a kolléga, hogy rövidesen kint lesznek, és biztosan orvosolható a probléma.

Az ígért időn belül ki is érkeztek. Egyből tudták, hogyan fogjanak hozzá a probléma megoldásának, és a profi eszközeikkel nagyon gyorsan meg is oldották. Pillanatok alatt elkezdett lefolyni a víz a konyhában, és újra lehetett használni.
Nagyon örültem, hogy megoldódott, ám az árak miatt még aggódtam. Tudtam, hogy nem két forint lesz. Meglepetésemre a számlára közel sem olyan borsos összeg került, mint amire számítottam. Nem gondoltam, hogy ilyen kedvező árú a duguláselhárítás Budaörsön.
Ráadásul a szerelők megnyugtattak, hogy az általuk kiállított számlát garantáltan elfogadja a biztosító, így még ezt a kedvező összeget is visszaigényelhetem, hogyha van ilyen fedezet a biztosításomban.

A gyorsan elvégzett munka után el is köszöntünk egymástól, a telefonszámukat viszont elmentettem. Legközelebb már nem fogok gondolkozni, kit hívjak, ha bármi ilyen gonddal állok szemben, és nyugodtan foglalkozhatok üdítőbb programokkal, mint például a zenélés.