Meg akartam előzni, hogy a gyerekek ráfázzanak a hangszerekkel

Mindig is nagy érdeklődést mutattam a zene és a művészetek iránt, és diplomámat is zenetanárként szereztem. Így harminc éves koromra négy hangszeren tanultam meg magas szinten játszani, és több mint húsz hangszert volt lehetőségem kipróbálni. Mivel a férjem is zenetanár, a zenélés része a mindennapjainknak, és közös célunknak tekintjük, hogy másoknak is átadhassuk tudásunkat és bevezessük őket a zene világába.

Már több mint 3 éve foglalkozunk azzal, hogy a környékbeli fiataloknak zenei oktatást tartunk, és játékos zenés foglalkozásokon keresztül adunk át nekik értéket.

Idén már nem csak néhány ingyenes foglalkozást szerveztünk kisebb csoportoknak, hanem havidíj ellenében rendszeresen is tartunk csoportos oktatásokat. Szerettük volna, ha a gyerekek minél több hangszert ki tudnak próbálni, így körbeültünk és mindenkinek körbeadtuk az összes hangszert. Majd a többi órán is körben ültünk, hogy megszokják azt is, hogy kell előadni valamit másoknak. A növekvő létszám miatt viszont már nem volt annyi plédünk, hogy mindenki alá elegendőt tudjunk tenni, úgy, hogy ne fázzanak fel a kis nebulók.

Ezért úgy döntöttünk, itt az idő, hogy padlófűtésre váltsunk, a futesrendszerek.hu -n pedig meg is találtuk a megfelelő megoldást.

Az oldalukon rengeteg fűtőberendezés és fűtési rendszer, hőszivattyú stb. található, még padlófűtésen belül is van több lehetőség, ami nagyon megnyugtatót volt számomra, Szeretem, ha van több opció, amiből választani lehet, hiszen különböző emberek vagyunk különböző igényekkel, és jó, ha mindenkire egyformán gondolnak a gyártók, mint itt is.

Mi kiváltképp olyan megoldást szerettünk volna, ami elektromos, mert nem kedveljük a szokásos környezetszennyező fosszilis megoldásokat. Az elektromos padlófűtés azért is volt megfelelő számunkra, mert a házunk új építésű, oda pedig a futesrendszerek.hu -n található elektromos padlófűtés külön ajánlott. Akkor is jó megoldás ez, ha már felépült házat szeretnénk ezzel utólag felszerelni.

Másik nagy előnye, hogy nem szükséges az egész ház területére telepíteni, van lehetőség csupán egy helyiségben is alkalmazni.

Mivel mi már megszoktuk, hogy a konyhában, nappaliban stb. papucsban mászkálunk, és egyébként meg vagyunk elégedve a jelenlegi fűtéssel, nem akartuk az egész rendszert felbolygatni mert az túl drága és bonyolult lett volna, a gyerekeknek viszont ennyi papucsot sem tudtunk biztosítani állandóan, így a foglalkozásoknak kijelölt szobába vezettük csak be a padlófűtést.

A futesrendszerek.hu csapata nagyon készséges volt, egyszerű volt velük a kapcsolatfelvétel és a kapcsolattartás is. Személyre szabott ajánlatot kaptunk, így biztos voltam abban, hogy a rendszer a mi igényeinkhez mérten a legköltséghatékonyabb és legideálisabb lesz. Jó pár hétbe beletelt, mire elkészült a fűtés, de mi is tudjuk, hogy a jó munkához idő kell, és végeredmény abszolút kárpótolt minket: a padlófűtés azóta is fantasztikusan működik!

Azon is gondolkoztunk, hogy úgy oldanánk meg a padlófűtés áramellátását, hogy napelemeket szereltetünk fel a házra, hogy még környezettudatosabb módon tudjunk működni. Nagyon pozitív volt számomra, hogy ez is lehetséges a futesrendszerek.hu-n keresztül. Külön foglalkoznak napelemes rendszerek telepítésével is, és mivel a padlófűtésnél már ilyen jó tapasztalatokat szereztünk velük, úgy gondolom, ezt a projektet is szakértő módon valósítanák meg.

Összevetve a többi fűtéssel foglalkozó gyártóval, vállalattal, véleményem szerint itt juthatunk hozzá ár-érték arányban is a legjobb szolgáltatáshoz.

Nagyon ajánlom mindenkinek a futesrendszerek.hu-t, akik profi fűtési megoldásokra vágynak és arra motiválnék mindenkit, hogy forduljon a fenntartható megoldások felé, mert ebben van a jövő!