Hangszer vagy táska? Utóbbit mindenképpen innen szerzem be

Családunkban több hobbizenész is van. Férjem, apukám és bátyám órákig el tudnak beszélgetni a különféle gitárokról, pedálokról, hangfalakról és ládákról. Bújják az online piactereket, adják-veszik, csereberélik a dolgaikat. Örömmel hívják egymást, ha valami ritka kincset találnak, melyet minél hamarabb igyekeznek kipróbálni.

Nekem nem sok sejtésem van az ilyen dolgokról, az érdeklődésemet nőként inkább a divattal, az életmóddal, kozmetikai kezelésekkel, testedzéssel kapcsolatos dolgok kötik le. Csakúgy, mint ők a hangszerekről, én a cipőkről-táskákról tudok órákig cseverészni a barátnőimmel és a sógornőmmel. Adjuk-vesszük csereberéljük a ruhadarabokat és kiegészítőket, legyen szó felsőkről, bizsukról, cipőkről vagy táskákról akár.

Legutóbb a sógornőm küldött át nekem egy linket Messengeren, amely a www.annataska.hu webshopé volt. Mutatott egy nagyon stílusos táskát, amit talált, kérdezte, hogy ismerem-e azt a bizonyos márkát, ami nem más volt, mint az Anekke. Nem hallottam még róla, de nagyon tetszett, amit a képen láttam. Utánanéztem kicsit ennek a márkának. Megtudtam, hogy spanyol eredetű, melynek táskái, pénztárcái 1974 óta vannak forgalomban. Stílusa kortalan, hiszen darabjai között kislányok, hölgyek, nők részére tervezetteket is találunk. A bájosan egyszerű de mégis vidám minták teszik kedveltté minden korosztály körében. Az Anekke prémium minőségű anyagokat használ, így az általa forgalmazott darabok strapabíróak és időtállóak. Az annataska.hu-n forgalmazott darabok pedig ár-érték arányban is kiválóak. Sógornőm mondta is, hogy őt annyira megragadta ez a stílus, hogy nemcsak Anekke táskát, hanem pénztárcát is szerzett be a webshopból.

Jobban körülnéztem a táskawebáruházban és olyan nagy volt a kínálat, hogy szinte elvesztem a bőség zavarában, de szebbnél-szebb árukat találtam. Táskatípusok-, de stílus-, anyag-, szín- és márka tekintetében is meglehetősen széles volt a választék. Olyan márkákat forgalmaznak, mint a már említett Anekke, Tamaris, Bugatti, Marco Tozzi vagy Jana.

Találhatunk itt váll-, test-, kézitáskákat, de hátizsákokat, táskarendezőket, nesszeszereket, pénztárcákat és öveket is változatos színekben, stílusokban anyagokban is. Mindenkinek elsősorban a hölgyek jutnak eszébe, ha táskavásárlásról van szó, de férfiak is bártan válogathatnak itt. Számukra is nagyon széles a kínálat, stílusos darabok között böngészhetnek nemcsak a táskák, de pénztárcák és övek között is. Még uniszex táskák is vannak a kínálatban.  

A www.annataska.hu webshop felülete könnyen kezelhető, felhasználóbarát és nem utolsósorban esztétikus is. Menüje áttekinthető, jól átgondolt pontok és szűrők segítik az eligazodást a számtalan termék között. A vásárlások egyszerűen, pár kattintással lebonyolíthatók, regisztráció nélkül is lehet vásárolni, így a folyamat még jobban lerövidül.

Kérdés vagy kérés esetén az ügyfélszolgálat e-mailen és telefonon is elérhető. Az ügyintézés gördülékeny és gyors, a kiszolgálás udvarias. Tetszett, hogy sokféle szállítási és fizetési mód közül választhatunk és így biztosan megtalálhatjuk a számunkra legmegfelelőbbet. Csomagunkat kérhetjük házhozszállítással futárszolgálattal, de elmehetünk érte az általunk kiválasztott Pick Pack pontra is, ha ezt a lehetőséget találhatjuk kényelmesebbnek. Fizethetünk előre utalással, vagy a webshopban Barionon keresztül, de az ár utánvétes rendezésének sincs semmi akadálya. Ezt megtehetjük kártyával vagy készpénzzel is.

Én ezúttal egy fekete színháztáskát választottam, mert színházba készültünk a férjemmel, de nem nagyon volt a fekete alkalmi cipőmhöz illő kisebb táskám, ami megfelelő lett volna. viszont, amikor „élőben” megláttam sógornőm új Anekke márkájú szerzeményeit, amit innen rendelt, rögtön felkerestem a www.annataska.hu-t és be is tettem a kosárba a nekem tetsző csodás darabokat.