Gitárboltból autósboltba

Avagy: turnéhoz elengedhetetlen a megbízható autós felszerelés

Tegnap épp a gitárboltból tartottam hazafelé, hiszen új húrokat kellett vennem a gitáromra: mivel elég régen cseréltem, kissé elkoptak és elrozsdásodtak. Az új húrokat nagy örömmel vettem magamhoz, de aminek még inkább megörültem, hogy találtam egy nagyon szuper autósboltot a környéken, ahol mindent megtalálok, ami nekem kell! Többször előfordult már, hogy turné előtt hirtelen kellett beszereznem az autóba valamit, és minden alkalommal tudtak segíteni, ezért jó szívvel ajánlom őket nektek is – íme néhány infó a boltról:

Az olajwebshop.hu autósboltjairól lenne szó: mindegyik nagyon jól megközelíthető, és a megrendelt termékeket személyesen is át lehet venni a boltban nyitvatartási időben (hétköznap reggel 08:00 és délután 17:00 óráig vannak nyitva). Budapesten eddig Kőbányán, Kelenföldön és Óbudán voltak jelen, a bolt forgalma azonban egyre növekszik, így nemrég bővültek egy negyedik helyszínnel is Újpesten. Én újpesti lévén ennek kifejezetten megörültem, mert eddig kénytelen voltam vagy Óbudára átjárni (ide leginkább a SZIGET Fesztivál környékén jártam el, ugyanis nagyon közel van a Filatorigát hév megállóhoz, így buli előtt be is tudtam ugrani a megrendelt cuccokért), vagy a KÖKI – hármas metró vonalon közlekedve a kőbányai üzletüket látogatni.  Így viszont most sokkal közelebb esik a bevásárlás: Újpest-Központtól gyakorlatilag alig 3 métert kell csak gyalogolni végig az Árpád úton, amíg el nem érkezünk az Erzsébet utcáig, és máris megérkeztünk a helyszínhez. Ennél kényelmesebb nem is lehetne!

Gyertek és látogassatok el valamelyik üzletbe ti is – ha esetleg Újpest fele járnátok, és vevők vagytok egy jó zenélésre is, mindenképpen írjatok, hátha tudok csatlakozni!