Gitár vásárlás közben akadtam rá egy fantasztikus webshopra

CipőMarket

Még anno édesapám tanított meg gitározni és, mivel még kisgyerek voltam ezért kaptam egy gyerek gitárt is, hogy tudjak gyakorolni. Nem olyan régen eszembe jutott, hogy milyen régen nem gitároztam már, ezért arra gondoltam, hogy újra elkezdek foglalkozni vele. Ehhez először is kellett egy megfelelő méretű gitár, mert természetesen a régi gitár már inkább ukuleleként funkcionált a kezemben. El is kezdtem keresni egy megfelelő zeneboltot, de közben eszembe jutott, hogy nemcsak gitárra lenne szükségem, hanem új cipőre és ruhára is. Szerencsére nem kellett sokáig keresgélnem a megfelelő üzlet megtalálásáig.

Rövid böngészés után ráakadtam a CipőMarket weboldalára. Az oldalt nagyon rokonszenvesnek találtam, és már első pillantásra látszott, hogy igazán nagy választékkal rendelkeznek. Cipő szempontjából meglehetősen kényes ízléssel rendelkezem, ezért ragaszkodom bizonyos márkákhoz. Az egyik ilyen a Benetton, amely szintén elérhető a CipőMarket webshopjában. Ezért rögtön azzal kezdtem a nézelődést, hogy átnéztem, milyen cipők vannak ebből a márkából. Természetesen nemcsak egy tetszett meg, így egy kicsit nehéz volt a választás, de végül el tudtam dönteni, hogy melyik legyen.

Mentem is tovább a ruhákra, amelyekből szintén nem kevés volt a CipőMarket oldalán. Igazából csak nadrágra volt szükségem, ezért a felhasználóbarát kereső és szűrő segítségével lecsökkentettem a találatokat kizárólag a Dorko márkájú termékekre. Így már egyszerűbben kiválasztottam a számomra megfelelő nadrágot, és már be is tettem a kosárba és leadtam a rendelést.

A CipőMarket kiszállítása kifogástalan volt, nagyon meg voltam vele elégedve és persze a termékekkel is. Ezek után már csak onnan vásároltam ruhát, cipőt, táskát, hiszen nagyszerű szolgáltatást nyújtanak. A gitárom is megérkezett, szóval teljes volt a szettem az újrakezdéshez.