Gázpalack ár, új sütő és egy új dal amit zongorára írt az egyik barátom

Nálunk, zenészeknél egészen gyakori, hogy összegyűlünk többen és együtt szerzünk dalokat. Az egyik nap pont egy barátomnál voltam ilyen céllal, ugyanis írt egy dalt, minek zongora része is van, de ő klarinéton játszik főként, így kellene neki valaki, aki eljátssza neki a zongoráján és kijavítgatja a hibákat a dalban.

Már egy jó ideje dolgoztunk a zongora részen, mikor csöngettek, ő pedig pontosan tudta, hogy ki jött: a gázpalack futár. egészen meglepett a dolog, őszintén szólva életemben nem sokszor találkoztam gázpalackkal, nemhogy gázpalack futárral.

Ez a barátom egyszerűen imádja a régiségeket, a lakásában majdnem mindent antik boltokból vagy az internetről szerzett be. Egy igazi kincsesbánya ez a hely a régiségek kedvelőinek.

Az új sütő, amit vett, maga is egy nagyon jó állapotban levő régiség. Még gázpalack szükséges a működéséhez. Sosem láttam ilyet, de megmutatta, hogyan kell kicserélni a palackot, hogyan kell betenni az újat a helyére. A sütő rendesen működik, de elmondása szerint ez neki jobban megéri, mintha egy új sütőre ruházna be

Fogalmam sincsen hogyan alakul a gázpalack ár mostanában, de az mindenképpen jó hír, hogy van, aki házhoz hozza neki.

A gázpalackok egészen súlyosak, hiszen van, amelyik 23 kg-ot nyom. Kicsit nehéz lenne autó nélkül hazavinnie, de szerencsére van, aki megteszi helyette.

A gázpalackfutár egy megbízható futárszolgálat, akik egész Budapestet ellátják gázzal. Furcsa, de lehet rendelni tőlük, így nem kell a vevőnek megoldania a szállítást. Nem csak nagy palackokat, hanem kisebbeket is árulnak, akár 5kgosat is lehet náluk vásárolni.

Mint megtudtam, nem is csak gázzal, hanem oxigénnel, héliummal CO2-vel, argonnal, nitrogénnel, acetilénnel és corgonnal töltött palackokat is lehet rendelni tőlük.

A remek koordinálásnak köszönhetően naponta sok rendelést tudnak teljesíteni, igyekeznek összehangolni a rendeléseket és úgy állítják össze az útvonalakat, hogy mindenki a legmegfelelőbb időpontban kapja meg a gázpalackját. A futár igazodik a vevőhöz, és nem fordítva van. Nem kell egész nap azt várni, mikor jön végre a futár, hanem megadott időpontban jön.

A gázpalack ár olyan dolog, amiről eddig semmit sem tudtam, de azt mondta a barátom, hogy itt különösen olcsó, mivel egy 23 kg-os palack csak 11000 Ft-ba kerül, ez máshol sokkal több.

Így váltottunk a zongorázásról a PB gázpalackokra. Azt hiszem már sok mindent láttam életemben, de mégis minden nap tanulok valami újat. HA egyszer gázpalack kell, már tudom, honnan fogok venni.