Dealer – Gastro & Ice Dealer – amikor már a fagyigépek is beszélnek

Mindig furcsán néznek rám, amikor arról mesélek, hogy beszélnek hozzám a hangszerek. Pedig igazából nincs ebben semmi kivetnivaló, csak meghallok olyan dolgokat, amiket mások nem. Ezzel is szerencsésebb vagyok, azt hiszem és jobb a dolgom, mint azoknak az embernek, akik csak az autók dudálását képesek meghallani, annyira szűklátásúak (szűkhallásúak). Az én szuper képességem viszont sokkal menőbb és a hétköznapokban is boldogan alkalmazható, méghozzá oly módon, hogy én sokkal kevésbé vagyok fogékony a rossz kedvre és a bosszankodásra, mert sokkal könnyebben engedem el ezeket a negatív gondolatokat a zene segítségével. Ha nem ismeritek ezt az érzést, akkor ajánlom, hogy kezdjetek el tudatosan zenét hallgatni és megkeresni azt a stílust, ami igazán hozzátok szól. Aztán meg gyertek el hozzám, hogy megnézzétek miket vettem a Dealer – Gastro & Ice Dealer kínálatából.

Na igen, merthogy a zenén kívül bevásároltam még egy kis vidámságot, méghozzá fagyigépek személyében. Bár a többesszám talán egy kicsit erős, de tény, hogy vásároltam pár fagyis dolgot az utóbbi időben, méghozzá az rdealer.hu oldalról. Ez egy olyan webshop, ahonnan többnyire olasz fagylaltos berendezéseket, pizza gépeket és vendéglátós eszközöket és gépeket lehet kapni, az ennek megfelelő minőségben. Mit jelent ez? Hát természetesen azt, hogy a legkiválóbb és leginkább megbízható termékeket árusítják ezen az oldalon, hiszen gondoljatok csak bele, hogy ezek a termékek mind Itáliából származnak. Márpedig hol tudnák a legjobban, hogy milyennek kell lenni egy fagyigépnek vagy kemencének, ha nem az adott finomság hazájában?!

Hobbi szintjén eddig is lehetett tőlem fagyit rendelni, de most, hogy a Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalról bevásároltam mindent, ami egy helyes kis vendéglő nyitásához csak kellhet, már tényleg meglátogathattok a város szélén az új üzletben. Nemsokára hírt adok majd a nyitásról is, addig pedig legyetek résen mindenképpen. Igazából annak köszönhetem, hogy ezt a lépést meg tudtam tenni, hogy az rdealer.hu oldalon használt berendezések közül is tudtam válogatni és ezért jelentős összegeket spórolhattam meg, ami azért jól esett így az indulás kapcsán. Hiszen az elején minden vállalkozónak jól esik egy kis anyagi támogatás, így, vagy úgy.

A telefonos egyeztetést követően konkrétumokat kaptam a Dealer – Gastro & Ice Dealer berendezések árát illetően, aztán elmentem személyesen is megnézni a termékeket a bemutatóterembe. Ezután már egyértelmű volt a döntés, amin persze még az is sokat segített, hogy komoly szakmai segítséget kaptam az eladótól. Szóval minden tekintetben pozitív volt ez a vásárlási élmény és ha később még szükségem lesz valami hasonló eszközre a fagyi készítéshez, vagy a vendéglőhöz, akkor mindenképp őket fogom keresni a jövőben is.

Dealer - Gastro & Ice Dealer