Ágfűrész, ágvágó, hegyes ásó – ilyen “hangszereken” is játszom már

Imádok zenélni, de két bajom van vele újabban: keveset vagyok a levegőn, és keveset mozgok. És mivel rengeteget próbálunk, vágyom néha a csendre is, vagy, hogy csak a madarak “zenéljenek” körülöttem. Veletek volt már ilyen, hogy annyit játszottatok, vagy csak hallgattatok zenét, hogy a természetbe vágytatok utána, egy kis csend reményében?

Hát, jóból is megárt a sok – erre csak ezt tudom mondani. A gazdabolt.hu vett rá, hogy többet dolgozzak a kertünkben, mert ha belekezd az ember valamibe ott, akkor nem lehet abbahagyni, hanem foglalkozni kell vele, hogy értelme legyen!

Azt akartam csak tudni eredetileg, mikor rájuk néztem, hogy hogyan fekszik náluk az árnyékoló ár, de láttam aztán, hogy mennyi minden van, többnyire jó ár-érték arányt is hoznak, és így tehát többet mozgok, többet vagyok odakint, míg jó idő van, és nem a TV zúgását hallgatom, ha hazaértem próbáról, hanem a természetes környezet ritkásabb, de nyugtató zajait.

árnyékoló ár

A Gazdabolt webáruház minden számításomat felülmúlta. Nézegettem az oldalukat, és mindenféle eszközt találtam, ami hasznos lehet a kertben. Borsos összegeket hagytam náluk, de nem sajnálom, hiszen jó ár-érték arányban van minden, és nem kell aggódnom, hogy egy hónap után eltörik az ásó, vagy elromlik valami.

Minden korábbinál alaposabban rendbe raktam a sövényt, amivel csak ímmel-ámmal foglalkoztunk mindig, de annyira tetszett az akkori munka gyümölcse, hogy igazi gyümölcsöt is lett kedvem vetni. Epermagot vásároltam, majd gyümölcstápot, aztán a család is beszállt, és együtt kertészkedtünk sokat azóta. Ha pedig már elkezdtük, én nem hagyom többé szétcsúszni a dolgokat! Rendben lesz az udvar, a kert, mostantól foglalkozom velük többet, mert nem csak az árnyékoló ár vonzó tehát a Gazdabolt nevű kereskedésben, hanem sok egyéb más is. Amik élvezetté teszik a kinti munkát.