A motorgumink olyan, mint egy hangszer része

A hangszerek elképesztő és varázslatos dolgok. Sokáig nem fogtam fel, hogy mennyire különleges az, ha valakinek van egy hangszere. Főleg azért nem gondoltam akkora dolognak, mivel nem tudtam, hogy a hangszerek mennyibe kerülnek. Mikor azonban tinédzserként eljött az a pillanat, amikor meg akartam tanulni gitározni, szembe kellett néznem azzal, hogy egy gitár vásárlása nem igazán olcsó mulatság.

Anyámék is eléggé kételkedtek abban, hogy megéri ennyi pénzt költeni egy olyan hobbira, amit lehet, hogy fel fogok adni. Ezért előtúrták a pincéből apám régi gitárját és azon gyakorolhattam. A videókon mindig annyira jól néztek ki a gitárok, élőben azonban kiderült, hogy sokkal fájdalmasabb egy ilyen hangszeren játszani, mint azt gondoltam volna. Ezért nem lettem zenész, viszont bevált a szüleim taktikája, mivel nem kellett feleslegesen pénzt kidobni.

Így voltam sokáig a motorommal is. Még érettségire kaptam egy ilyen járművet és a szüleim nem hitték, hogy karban fogom tartani. Valóban, amikor a motorgumiról volt szó, sokszor halogattam a vásárlást, ami nem egy jó dolog. Viszont, azóta, hogy megtaláltam a Motortire oldalát, az életem teljesen megváltozott. Korábban, különösen zöldfülűként mindig olyan rossz volt elmenni a motorral foglalkozó üzletekbe. Csupa olyan ember volt ott, akik már évtizedek óta ismeri egymást, én meg azt sem tudtam, hogy hol kezdődnek a motorgumi árak.

motorgumi árak

Szerencsére azonban már az internet világában élünk, úgyhogy több dolgot is el lehet intézni online, mint gondolnánk. Én például nagyon örültem, hogy mikor beírtam a keresőbe, hogy motorgumi árak, az első helyen adta ki a Motortire oldalát. Rákattintottam és újabb pozitív élményben volt részem.

Elsőként az tűnt fel, hogy mennyire szépen van kialakítva az oldal. Nem csak azt értem ezalatt, hogy könnyen meg lehetett találni mindent rajta, hanem még a színek is átadták azt, amit motoros életérzésnek szoktam hívni. Ez azonban még nem minden. Számos olyan funkció volt az oldalon, amelyek segítségével rendkívül egyszerű volt a motorgumi vásárlása.

Az egyik ilyen funkció a motorgumi kereső volt. Szerintem ezt a részét áldottam talán a leginkább az oldalnak. Mit is tudott ez? Elsősorban arra való a motorgumi kereső, hogy a pontos paramétereket megadva ki tudjuk keresni vele a járművünkhöz illő gumit. Mikor korábban motoros boltban voltam mindig attól tartottam a leginkább, hogy elköltök egy csomó pénzt motorgumira és csak otthon derül ki, hogy a motor egyik paraméterét rosszul jegyeztem meg. Itt azonban ehhez hasonló nem történhet meg, hiszen otthonról intézzük az egészet és könnyedén meg tudjuk nézni az adatokat.

Emellett pedig a választékra se lehetett egy rossz szót mondani. Mindent meg lehetett találni, amire egy motorosnak szüksége lehet. A választékban azonban nem vesztünk el könnyen, mivel itt is lehetett alkalmazni különböző rendezési elveket és szűrőket, amelyek segítségével a keresés gyerekjáték volt. Így pedig nagyon rövid időn belül meg is találtam azt a gumit, ami az én motoromhoz tökéletes volt.

A rendelés menete pont olyan egyszerű volt, mint a keresés, pár kattintás, az oldal pedig végig vezet minket az egészen, egyszer sem ereszti el a kezünket. Kész is voltam az egésszel, a motorgumik pedig pár nap múlva meg is érkeztek. Örülök, hogy a Motortire oldalán a motorgumi árak egyáltalán nincsenek elszállva és bármit be lehet szerezni.