A hangszereknek is szükségük van egy jó weboldalra

Kiskorom óta játszok valamilyen hangszeren. Kipróbáltam már a gitárt, a trombitát, a fuvolát, a hegedűt és a csellót is. Minden olyan hangszerben kipróbáltam magam ami érdekelt. Viszont végül csak egy maradt meg, a gitár. Éppen ezért elkezdtem ezzel komolyabban foglalkozni. Mára már ott tartok, hogy saját zene stúdióm van és egy hangszerboltom. Viszont a vállalkozás terén nem vagyok valami kiemelkedő. Folyamatosan próbálom fejleszteni a tudásomat, viszont még így sem haladok olyan gyorsan, ahogy szeretnék. Éppen ezért úgy döntöttem, hogy kikérem a tanácsát olyan embereknek, akik nálam jobban értenek hozzá.

Mivel az ismeretségi körömben nem volt olyan ember, akitől tanácsot kérhettem volna, ezért úgy döntöttem, hogy az interneten fogok keresgélni. És milyen jól tettem. Hiszen így rátaláltam a weboldal készítés mestereire.

Már a honlapjukon is látható volt, hogy igényesek, értenek a dolgukhoz és precízek. A saját weboldaluk is olyan minőségi, amilyen én is szeretnék magamnak. Éppen ezért alaposan megnéztem mindent és elolvastam minden információt, amit az oldalon róluk találni lehet.

Az is nagyon tetszett, hogy már a legelején egy olyan mondattal indítottak, ami biztosan mindenkinek felkelti az érdeklődését és tovább fognak olvasni. Ha olyan weboldalt szeretnél, ami ügyfeleket is hoz számodra nem csak látogatókat, akkor a legjobb helyen jársz. Hiszen a Keresőben Első csapata pont ezt ígéri az ügyfeleinek. Ők el tudják érni azt, hogy egy olyan weboldalt készítsenek neked, amivel meg tudod szólítani a célközönségedet és ezáltal téged fognak választani így ügyfeleket is hoz számodra.

Nekem pont erre volt szükségem. Éppen ezért, amikor megláttam, hogy a Keresőben Elsőnél ezt el tudják érni, akkor szinte biztos voltam benne, hogy nekem velük kell együtt dolgoznom.

Ugyan volt már egy weboldalam, de koránt sem bizonyult hatékonynak. Én magam készítettem a kezdetleges tudásommal, ezért szerintem nem is sikerült olyan jól, hogy elérje a célját. Viszont nagyon reménykedtem abban, hogy a Keresőben Első weboldal készítésben valóban olyan jónak fog bizonyulni, mint ahogy én azt elképzeltem.

Az honlapjukon több referencia munka is megtalálható. Egy kisebb leírás is tartozik a munkákhoz, hogy honnan indultak ügyféllel volt-e már honlapja, ha volt az milyen volt és mit kellett rajta javítani. Azt is megtudhatjuk, hogy mi volt a cél, amit el szerettek volna érni és ezt milyen eszközökkel tették. Ennek köszönhetően mi is pontosan láthatjuk, hogy milyen sok munka van ezzel és hogy szerintünk valóban sikerült-e egy olyan weboldalt létrehozni, amilyet szerettek volna.

A weboldalon több vélemény is elolvasható a Keresőben Elsőről, amik nagyon ígéretesnek tűnnek. Én gyakran szoktam az ilyen véleményeket olvasgatni, mert szerintem nagyon sok mindent el tudnak árulni a cégről. Ha pl. nagyon sok rosszat lehet róluk olvasni, akkor nagy valószínűséggel nem fogom az ő szolgáltatásukat választani. Ellenben, ha nagyon sok pozitív dolgot olvasok róluk, akkor már nagyobb az esély arra, hogy végül rájuk esik majd a választás.

Nagy örömömre azt is megtudhattam még a honlapon, hogy hogyan zajlik a közös munka. Megtudtam, hogy minden folyamatról kikérik a véleményemet és az alapján haladnak tovább. Legelső lépésként 10 olyan fontos kérést tesznek fel, amit ha megválaszolsz, akkor egyből már úgy tudják elkezdeni a munkát, hogy az általad eléri kívánt célnak megfeleljen. Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket tesznek fel: milyen terjedelme legyen a weboldalnak, milyen színeket szeretnél használni, milyen témája lesz, ki a célközönség akit meg szeretnél szólítani, milyen legyen a honlap felépítése, stb.

Ha ezeket megválaszolod, akkor máris egy olyan weboldal tud megszületni, ami nagy valószínűséggel el fogja nyerni a tetszésedet. Ezekkel a kérdésekkel időt is lehet spórolni, hiszen nem kell felesleges köröket futni, egyből azt kapod, amit kérsz.

Ha olyan profi és megbízható csapatot szeretnél megbízni a weboldal készítéssel, akik még segítő készek is, akkor a Keresőben Elsőt mindenképp ajánlom neked. Nekem beváltak. Remélem neked is sikerül a legjobbat nyújtaniuk.