A hangszerekhez is jól jöhet egy-két jó fotó

Kis koromban játszottam több hangszeren is, viszont miután gimibe kerültem, ez valahogy kimaradt az életemből. Pedig a zene és a hangszeren játszás nagyon hasznos tud lenni. Ki tudod alakítani a saját világodat és a zene segítségével a fejedet is ki tudod tisztítani. Sőt, még a képességeket is javítja, így akár a tanulási képesség is javulhat. Ha lesz gyermekem és nyitott lesz rá, akkor mindenképp ajánlom majd neki, hogy valamilyen hangszeren játsszon.

Mostanában leginkább rendezvények és összejövetelek megszervezésével szoktam foglalkozni. Éppen ezért nagyon jól ismerem már a piacon lévő majdnem összes vállalkozást. Legutóbb a fotóautomata budapesten címszó alatt keresgéltem. Ekkor találtam rá a Selfiegép csapatára.

fotóautomata budapesten

A honlapjuk nagyon szépen össze lett állítva. Szinte minden olyan információ megtalálható rajta, amire kíváncsi lehet a leendő ügyfél. Milyen gépek és automata bérelhető, mennyi időre, milyen plusz szolgáltatások igényelhetők, mennyi és milyen ügyfelekkel dolgoztak együtt és mire lehet számítani tőlük.

Mindent elolvastam, amit a honlapon leírtak, hiszen biztosra szerettem volna menni, hogy jól választok. Még az árak is pontosan fel vannak tüntetve, így nem érhet minket meglepetés. A korábbi rendezvényeken készített képeket is megnéztem és az egésznek a hangulata olyan jó volt, hogy szinte egyből kedvet kaptam ahhoz, hogy bérbe vegyek egyet.

A Selfiegép csapata mára már több, mint 300 esküvőn, céges bulin, privát rendezvényen és fesztiválon vettek részt. Ebből is látszik, hogy nem ma kezdték. Ennek köszönhetően rendelkeznek annyi tapasztalattal, hogy tudják mi kell az önfeledt és boldog összejövetelhez. Ezt az is mutatja, hogy a rendezvényen mindig ott marad egy kolléga, aki arra figyel, hogy semmi gond ne adódjon. Ha pedig mégis elromlik valami, vagy nem úgy működik, ahogy annak működnie kéne, akkor megoldja a problémát és máris folytatódhat a buli. Nem kell feleslegesen aggódni és telefonálgatni, hiszen a segítség kéznél van.

Személyre szabott szolgáltatást lehet kérni a Selfiegép csapatától. Külön lehet kérni a fotópapírra logót, dátumot, nevet vagy keretet. Azt is kiválaszthatod, hogy milyen színű legyen a háttér. Amennyiben maradsz az egyszerű fehérnél, akkor azt díjmentesen biztosítják. 4-6-8 órára lehet kibérelni a gépeket és automatákat. Ha a rendezvényen úgy látjátok, hogy nagyon sokan használják és igény lenne még rá, de az idő keret lejárt, akkor lehetőség van a hosszabbításra. Viszont ezt csak a helyszínen lehet kérni. Korlátlan mennyiségű fotó nyomtatható a gépekből mindenféle felár és plusz költség nélkül. Sőt, a képeket kérésre több méretben is lehet nyomtatni és duplázni is lehet őket.

Az elkészült képeket digitális formában is elküldik, így egyből megosztható a közösségi oldalakon és biztosan meg lesznek később is, nem fognak elkallódni sehová.

Budapesten belül díjmentesen kiszállnak, vidékre pedig kedvezményes kiszállítási díjjal dolgoznak. A rendezvény kezdete előtt egy órával már ott is vannak a helyszínen, hogy mindent beállítsanak és a vendégek érkezése előtt mindenről gondoskodni tudjanak. Úgy látszik, hogy mindenre gondolnak. Hiszen ha akkor mennének ki, amikor már a rendezvény elkezdődött, akkor az megzavarhatná és nem is lehetne megörökíteni az első pillanatokat. Viszont annak köszönhetően, hogy minden munkát és előkészületet már korábban megcsinálnak, minden egyes percet ki lehet használni a fotózkodásra.

Több neves cég is van, akik a Selfie Gép csapatát választották: IKEA, GLS, OTP bank, Cofidis, Union, Lukoil, Continental. Ez számomra azt mutatja, hogy megbízhatóak és teljes mértékben a legjobb szolgáltatást nyújtják. Hiszen ha nem így lenne, akkor ez a sok cég nem bízta volna meg őket. Választottak volna valaki jobbat. Viszont elég jó szolgáltatást nyújtanak ahhoz, hogy megfeleljenek az igényeiknek.

A fotózásokat egyébként fel lehet dobni kiegészítőkkel is: paróka, bajusz, kalap, szemüveg. Folyamatosan fejlesztik a gépeket és a választható kiegészítőket is, így még azt sem lehet mondani, hogy hamar meg lehet őket unni. Folyamatosan megújulnak és próbálják a legjobb szolgáltatást nyújtani az ügyfeleiknek.

Ha Te is szeretnél egy profi csapattal együtt dolgozni, akik értik a dolgukat, nagy tapasztalattal rendelkeznek és segítőkészek, akkor a Selfie Gép csapatát csak ajánlani tudom. Ők pontosan ilyenek. Ha meg szeretnél bizonyosodni erről és egy fotóautomata budapesten után keresgélsz, akkor nincs más dolgod, mint megnézni a honlapjukat és ha tetszik amit ott látsz, akkor bérelni egy selfie gépet vagy automatát. A sikere garantált lesz.