A hangszerbolt, amely székhelyszolgáltatást vesz igénybe

A testvérem imád gitározni. Rendkívül tehetséges is benne. Olyannyira, hogy már megérett arra, hogy kapjon egy különleges, minőségi hangszert. Azt azonban sajnos nem könnyű beszerezni. Nagyon meg kell nézni, hogy honnan származnak a hangszerek ahhoz, hogy tényleg jó darabot sikerüljön kifogni. Megtaláltam azt a céget, amely tényleg minőségi, kifogástalanul szóló termékeket forgalmaz. A székhelyükön azonban nem találtam őket. Mégis hogy lehet ez? A topcegalapitas.eu székhelyszolgáltatással kapcsolatos leírásából megtudtam.

Most akkor hol is található meg egy adott cég?

Alapvetően azt gondolná az ember, hogy ott, ahová be van jegyezve. Ez azonban nem mindig így van. Ugyanis a topcegalapitas.eu segítségével lehetőség van arra is, hogy a cég székhelye teljesen máshová kerüljön bejegyzésre, mint ahol ténylegesen tevékenykedik. Ha páldául a székhelyszolgáltatás keretében Újlengyelben lesz a céghelye, megspórolható az iparűzési adó költsége. Minek fizetnének a cégek, ha egyszer nem muszáj, nem igaz? Újlengyelben ugyanis az önkormányzat nem vet ki iparűzési adót a cégekre.

Emellett lehetőség van arra is a topcegalapitas.eu vonatkozásában, hogy Budapestre kerüljön bejegyzésre a cég. Hiszen az mégis csak nívósabban hangzik, mint egy nyugat-dunántúli vagy észak-magyarországi település neve. A székhelyszolgáltatás olyan cégeknek is igénybe vehető, amelyek fiókteleppel is rendelkezik. Ilyenkor az iparűzési adót meg kell osztani, így kevesebb kedvezmény érvényesíthető, de azért az is valami.

A székhely biztosítása több fronton is megtörténhet: az okiratokon, a cégbíróságokon, a levelek átvétele vonatkozásában, a hatóságok fogadása, a kényszerintézkedések tűrése esetén és az ellenőrzések lefolytatásához szükséges helyszín biztosításával kapcsolatban is vannak megoldásai a topcegalapitas.eu csapatának. Sőt, még egy kis extra szolgáltatás is felfedezhető a kínálatban. Használható ugyanis a budapesti tárgyaló, így egy üzleti találkozás szép környezetben, jelentőségteljes helyszínen történhet meg.

A székhelyszolgáltatás további előnyei

Napi tevékenységeink végzése közben nem mindig van lehetőségünk arra, hogy átvegyük a cég nevére érkező hivatalos iratokat. Székhelyszolgáltatással ez is megoldható, hiszen átveszik helyettünk a küldeményeket. Emellett természetesen postára sem kell járkálnunk feleslegesen. Sok cég vonatkozásában teljesen felesleges irodát fenntartani, hiszen a tevékenységük ezt nem indokolja. Azonban mégis kell egy hely, ahol megtalálható a cég és ahol intéződik az adminisztráció. A topcegalapitas.hu székhelyszolgáltatása erre a célra is kiváló.

Sokan elfeledkeznek róla, de ha a saját otthonukba jelentenek be egy céget, építményadót is kell fizetni. Ez nem túl kecsegtető, ráadásul dolgozás közben bárki megjelenhet az otthonunkban, ami a munkavégzés szempontjából sem túl hatékony. Ha pedig hatósági ellenőrzésre kerülne sor, akkor sem túl jó, ha belépnek a saját lakásunkba, az intim szféránkba. Ezért is jobb a székhelyszolgáltatást választani. Ezek ráadásul igen felelősségteljes feladatok is, melyek elveszik a fókuszt egy cég eredeti tevékenységéről. Jobb ezért átadni a feladatot egy kifejezetten ezzel foglalkozó, tapasztalt cégnek, így például a topcegalapitas.eu- nak.

Így megértettem, miért nem találtam hangszerkereskedést a székhelyén. Hát persze! Máshová vannak bejelentve, mint ahol ténylegesen tevékenykednek. Hogy hogyan fogom őket megtalálni? Fogalmam sincs. remélem az internet majd ebben is a segítségemre lesz.